Meestal wordt graffiti in verband gebracht met vandalisme. Een groot aantal mensen ergert zich aan de, in hun ogen, verminkingen van de openbare ruimte. Graffitispuiters beschadigen ook eigendommen van privépersonen en jagen deze daarmee op kosten om de graffiti te verwijderen. Graffiti wordt ook vaak aangebracht op bouwwerken die niet van privépersonen zijn, maar van de overheid of van grote organisaties. Vaak zijn ook verrijdbare zaken het doelwit, zoals treinen en portacabins, en ook op straatmeubilair en verdeelkasten van het elektriciteitsbedrijf of van het telefoon- of kabelbedrijf. Ongewenste graffiti wordt beschouwd als beschadiging van gebouwen.

Graffiti kan op meerdere manieren worden verwijderd, afhankelijk van de soort verf die voor de graffiti is gebruikt, en uiteraard de soort ondergrond waarop de graffiti is aangebracht.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om na graffiti-verwijdering,de te behandelen oppervlakte te voorzien van een anti-graffiti coating. Dit is een beschermingslaag die de aanhechting van eventuele nieuwe graffiti een stuk lastiger maakt en daardoor makkelijker te verwijderen is.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze mogelijkheden omtrent graffiti-verwijdering.

Wilt u meer informatie? klik hier